Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКЕ МУКЕ

ЉУБАВНА јабука, црни лук и још 10 афродизијака подижу МУШКУ МОЋ, а нису скупи

Пре него што посегнете за непровереним лековима, пробајте домаће чајеве и прилагодите исхрану

1617958317_Depositphotos_236041884_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Не очајавајте уколико сте се током дуготрајне кућне изолације и опште непокретности сусрели са проблемом ерекције. Постоје природни народни рецепти, али и исхрана, који ће ефикасно подржати вашу мушкост.

Прочитајте још: РУСКИЊА Викторија Семјонова: СМРТ долази из црева, зато их морамо чистити од ТОКСИНА (РЕЦЕПТ)

Сок од нара

Антиоксиданти у бобичастом воћу најбољи су лек за природно побољшање ерекције. Исцедите сок од нара и пијте у малим гутљајима током дана. То ће помоћи да брзо повратити сигурност у кревету.

Уместо белог, бирајте браон пиринач.
Лук је афродизијак
Лук је један од најефектнијих афродизијака. Он садржи алицин, састојак који повећа либидо и проток крви у организму.

Браон пиринач

Браон пиринач је богат витамином Б, који је сјајан за производњу енергије која је кључна за постизање либида. Такође је добар извор магнезијума, који је кључан за контракцију крвних судова.

Снага меда

Мед је богат витамином Б који је неопходан за продукцију тестостерона, а његов садржај фруктозе помаже издржљивост и омогућава споро и стабилно ослобађање сексуалне енрегије.

Прочитајте још: Побољшава варење, утиче на здравље костију... Зашто треба да заволимо КЕФИР?

Лубеница је вијагра

Конзумирање лубенице може да има сличне ефекте као узимање вијагре. Њени састојци могу да покрену производњу азотоксида, једињења које помаже да се опустите крвне судови и тако оснажи потенција.

Мирис ваниле
Истраживања показују да је ванила један од мириса, који је веома ефектан у повећану протока крви и јачању либида.

Фото. Пиксабеј

Моћ парадајза

Парадајз је познат и као љубавна јабука. Садржи велику количину бета-каротена, који претварањем у А витамин, постаје кључан за сексуално здравље. Витамин А помаже фукционисање репродуктивних органа, играјући важну улогу у производњи тестостерона.

Прочитајте још: Решите се напетости и смањите ТАМНЕ ПОДОЧЊАКЕ за 30 секунди: Једноставно је

Коријандер и мед

Овај зачин убрзава циркулацију у гениталном подручју. Узети три грама праха коријандера, додати кашику меда и оставити да се растопи у устима.

Чај од камилице
Прелијте врелом водом цветове камилице, поклопите и након десет минута процедите и додајте мед. Ако уз то грицкате орахе сигурно ћете побољшати сексуални нагон и ерекцију.
Ораси, бадеми, лешници, кикирики, подижу либидо.

Коштуњаво воће

 

Ситно насецкајте по 50 грама ораха, бадема, кикирикија, лешника, сусама, семенки бундеве, сунцокретових семенки и грожђица, помешајте са пола килограма меда. Једе се два пута на дан, ујутру на празан желудац и увече пре спавања по једну кашику.

 

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Босиљак и коприва

Помешајте једнаке количине босиљка, коприве и чубра. Узмите кашику ове мешавине и прелијте је шољом вреле воде. Оставите да одстоји десетак минута, процедите и пијте са медом три пута на дан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas