Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Избаците ОТРОВЕ из тела: Седмодневни план детоксикације који ће вас препородити

Јак имуни систем подразумева потпуну детоксикацију организма

1651353787_juice-g5d209b8de_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јак имуни систем омогућава нашем телу да свакодневно обавља детоксикацију од нуспродуката метаболизма и варења, загађења која доспевају до крви путем ваздуха, адитива које уносимо преко хране.  За функцију детоксикације одговорне су јетра, бубрези и једним делом кожа, јер се преко зноја излучују штетни продукти.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

План седмодневне детоксикације

Одмах након устајања припремите чашу топле воде у коју сте претходно исцедили пола лимуна и попијте.

Пре спавања конзумирајте чашу воде са једном кашичицом глине и кашичицом млевених семенки лана.

Први дан: Једете било које воће, осим банана. Препорука су јабуке, мандарине, крушке, поморанџе, грејп и киви. Воће, да ли то било свеже или конзервисано, обезбедиће организму све потребне нутријенте.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Други дан: Можете да једете све врсте поврћа, куваног или сировог, у количинама у којима желите. За вечеру припремите један већи печени кромпир са комадићем маслаца. Поврће ће вам дати све потребне нутријенте и влакна.

Трећи дан: Можете да једете све врсте воћа и поврћа, осим банане и кромпира, колико желите. Не будите изненађени ако добијете жељу за храном јер ће она већ следећи дан почети да слаби.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Четврти дан: Можете да поједете до осам банана и попијете три чаше млека, а допуштена је и супа од поврћа. Банане служе да би надокнадиле калијум и натријум који сте изгубили.

Пети дан: Можете да поједете до 600г говедине и 6 комада парадајза. Повећајте унос воде. Из говедине ћете добити гвожђе и протеине, а из парадајза витамине и влакна.

Шести дан: Говедина и поврће у неограниченим количинама.

Седми дан: Данас можете да поједете интегрални пиринач, све врсте поврћа и да пијете незаслађене воћне сокове

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas