Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Izbacite OTROVE iz tela: Sedmodnevni plan detoksikacije koji će vas preporoditi

Jak imuni sistem podrazumeva potpunu detoksikaciju organizma

1651353787_juice-g5d209b8de_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jak imuni sistem omogućava našem telu da svakodnevno obavlja detoksikaciju od nusprodukata metabolizma i varenja, zagađenja koja dospevaju do krvi putem vazduha, aditiva koje unosimo preko hrane.  Za funkciju detoksikacije odgovorne su jetra, bubrezi i jednim delom koža, jer se preko znoja izlučuju štetni produkti.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Plan sedmodnevne detoksikacije

Odmah nakon ustajanja pripremite čašu tople vode u koju ste prethodno iscedili pola limuna i popijte.

Pre spavanja konzumirajte čašu vode sa jednom kašičicom gline i kašičicom mlevenih semenki lana.

Prvi dan: Jedete bilo koje voće, osim banana. Preporuka su jabuke, mandarine, kruške, pomorandže, grejp i kivi. Voće, da li to bilo sveže ili konzervisano, obezbediće organizmu sve potrebne nutrijente.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Drugi dan: Možete da jedete sve vrste povrća, kuvanog ili sirovog, u količinama u kojima želite. Za večeru pripremite jedan veći pečeni krompir sa komadićem maslaca. Povrće će vam dati sve potrebne nutrijente i vlakna.

Treći dan: Možete da jedete sve vrste voća i povrća, osim banane i krompira, koliko želite. Ne budite iznenađeni ako dobijete želju za hranom jer će ona već sledeći dan početi da slabi.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Četvrti dan: Možete da pojedete do osam banana i popijete tri čaše mleka, a dopuštena je i supa od povrća. Banane služe da bi nadoknadile kalijum i natrijum koji ste izgubili.

Peti dan: Možete da pojedete do 600g govedine i 6 komada paradajza. Povećajte unos vode. Iz govedine ćete dobiti gvožđe i proteine, a iz paradajza vitamine i vlakna.

Šesti dan: Govedina i povrće u neograničenim količinama.

Sedmi dan: Danas možete da pojedete integralni pirinač, sve vrste povrća i da pijete nezaslađene voćne sokove

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas