Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПРЕЗ

ВАЖАН ФАКТОР који утиче на здравље: 5 проблема који вам прете ако НЕМАТЕ РЕДОВАН СЕКС

Жене, обратите пажњу редове који следе, јер је здравље на првом месту.

1619715928_Depositphotos_240773544_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако је жена нервозна, понаша се грубо, пуно пуши, иритира је свака ситница и ради од јутра до ноћи - то не значи да је хистерична. Разлог се може сакрити у одсуству сексуалних односа.

Ниско самопоуздање

Чак и ако је жена дуго удата и веома је привлачна, недостатак редовног секса може да уништи њено самопуздање. Секс помаже у борби са ниским самопоштовањем, јер се током сексуалног односа жена осећа пожељном и сексепилном.

Прочитајте још: Због чега ЖЕНАМА расту све већи БРКОВИ: Крив је овај ХОРМОН, који зна да направи ХАОС у организму

Развој акни и други проблеми са кожом

Недостатак секса се може видети на лицу. Чињеница је да кожа изгледа много лепше и сјајније ако жена има редован сексуални живот. То је зато што секс стимулише колаген, што омогућава кожи да изгледа млађе и боље.

Ако је секс одсутан, кожа почиње да бледи, појављују се боре и бубуљице.

Лоше расположење и депресија

Није тајна да је задовољна жена срећна жена. Сексолози непрестано говоре да је добро расположење блиско повезано са интимношћу и то не можете да оспорите. Када нема секса, због одсуства серотонина, који се производи током оргазма, жена постаје све напетија, и јавља се депресија.

Прочитајте још: Ево колико дуго смете да користите један бријач, а да се не ЗАРАЗИТЕ?

Смањен имунитет

Студије су показале да људи који најмање два пута недељно имају секс, имају имунитет 30% јачи од оних који га немају. 

Чести интимни односи могу спречити и вирусне инфекције.

Повећан ризик од обољења

Када је секс одсутан, због стагнације крвних манифестација, многе жене имају проблеме са карличним органима. Због тога постоји ризик од појаве и развоја болести млечних жлезда или циста и тумора на јајницима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas