Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
РЕЦЕПТ

Напавите сами уље обогаћено магнезијумом: Потребна су вам само два састојка

Магнезијум је један од најбитнијих минерала у нашем организму

1623691736_magnijum.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Посебну важност у људском организму, магнезијум има за здравље костију, зуба и зглобова, а помаже и код смањивања стреса и доброг сна.

Прочитајте још: Знаци да ПИЈЕМО ПРЕВИШЕ ВОДЕ: И ово може да се догоди

До недостатка магнезијума у организму најчешће долази због убрзаног начина живота, али и прекомерног уноса алкохола, кофеина и шећера.

Како бисте надокнадили недостатак магнезијума, постоји начин да сами направите сјајно уље које ће вам помоћи у јачању свог имунитета и здравља.

Потребно је:

½ шоље кристала магнезијум хлорида
½ шоље дестиловане воде
Стаклена теглица
Пластична или стаклена спреј флашица

Дестиловану воду прокувајте. Магнезијум хлорид сипајте у теглицу и прелијте га прокуваном водом и добро промешајте док се кристали потпуно не растворе у воду. Оставите да се потпуно охлади на собној температури и преспите у спреј флашицу. Отопину можете да чувате до шест месеци на собрној температури.

Употреба

Свакодневно попрскајте руке, ноге и стомак више пута дневно. У почетку ћете осећати трнце кад нанесете отопину на тело, али то је нормално и не треба да вас брине. Након неког времена редовног коришћења сигурно ћете осетити позитивну промену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas