Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Течна дијета: Од ових пет пића се најбрже мршави

Како бисте скинули вишак килограма, не треба да се изгладњујете већ само да почнете да испијате неке од следећих магичних напитака

1605119357_Depositphotos_48436781_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Како бисте дотерали своју линију до перфекције, не морате да проливате зној у теретани или се изгладњујете.

Прочитајте још: Сви мисле да старима РАСТУ нос и уши, а реч је о ТЕШКОЈ БОЛЕСТИ

Довољно ће бити да једете нормално, да се што више крећете и да уз све то испијате што веће количине следећих напитака, јер они имају моћ да топе ваше килограме.

Зелени чај: Зелени чај има многе предности, а брзо губљење тежине је једна од њих. Једна шоља овог моћног напитка дневно учиниће да ваш организам добије количину антиоксиданата који чисте организам и топе вишак масти. Осим тога, добар је и за опуштање.

Фото: Деспоситос

Цеђени сокови: Одличан су избор уколико свој организам желите да очистите од токсина, а самим тиме се и решите вишка килограма. Цеђене сокове можете да правите од воћа или од комбинације воћа и поврћа, а међу најбоље намирнице спадају агруми, као и намирнице богате влакнима попут шаргарепе и јабуке.

Сокови од поврћа: Кељ, купус, броколи или карфиол су намирнице које благотворно делују на вашу линију. Богате фитонутријентима, смањују телесну масу и уравнотежују ниво хормона.

Сок од крушке: Лако га је припремити, а врло је богат витаминима и минералима. Садржи велике количине витамина Ц, а осим тога што помаже да изгубите килограме, уједно и повећава ниво телесне енергије. Исти ефекат на тело има и сок од боровнице.

Прочитајте још: НАЈЗДРАВИЈИ МИНЕРАЛ: Одличан је у превенција рака и јачању имунитета

Црна кафа:  Када се пије у умереним количинама, црна кафа има вишеструку корист. Садржи антиоксидансе који смањују ризик од канцера, дијабетеса и срчаних обољења, а поврх свега тога кафа није калорична, што уједно и одржава, односно смањује вашу телесну масу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas