Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лице

Против бубуљица, подочњака и бора: Како да БАНАНЕ користите при нези коже?

Због својих благотворних дејстава користи се и у индустрији лепоте.

1611143616_Depositphotos_173304880_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Знали смо да су банане добре за здравље и линију. Међутим, ова слатка тропска воћка може учинити чуда и за вашу лепоту. Да ли сте знали да вам кора банане може помоћи у уклоњању бубуљица, подочњака, па чак и бора? Ни ми, све док нисмо открили ова три чудотворна бјути трика које морате испробати.

Прочитајте још: Исток или Запад: Који сте ви тип? Овако се шминкају жене у различитим деловима света (ВИДЕО)

Против митисера и бубуљица

Уколико не можете да се решите митисера, покушајте да свакодневно пет минута масирате лице и/или тело унутрашњом страном коре банане. Будете ли се тога редовноо придржавали, већ након месец дана требали бисте видети резултате.

Фото: Депосит

За натечене очи и тамне колутове

Ако безуспешно трагате за делотворним средством против подочњака, тамних кругова и натечених очију, покушајте ово. Кашичицом изгребите унутрашњи део коре и помешајте накупљена влакна с гелом Алое вере. Добијену пасту нанесите на подручје око очију и опустите се 15 минута. Затим исперите лице хладном водом и гледајте како подочњаци и тамни колутови нестају.

Прочитајте још: Они су ПОПУЛАРНИ, али НИКАКО их не смете испробати

Антиејџ маска

Од коре банане можете направити и негујућу маску против бора. Жуманце једног јајета смиксајте с влакнима с унутрашње стране коре банане која сте скупили кашичицом. Добијену маску нанесите на чисто лице и оставите да стоји 10 минута. А можете и једноставно трљати унутрашњу страну коре банане о лице пре одласка у кревет, па се ујутро умити млаком водом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas