Oglas
· · Komentari: 0
LONDON

Najnoviji video Kejt i Vilijam rasplakao Britaniju (VIDEO)

Kejt Midlton je svakog dana poslednje decenije nosila verenički prsten Ledi Di, ali poslednjih porodičnim videom joj je odala neverovatnu čast!

1619769639_Depositphotos_160524474_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kejt je prava kraljica! Do sada je svakim postupkom pokazivala da ceni kraljevsku porodicu, ali i svekrvu. Ipak, poslednji video sa Vilijamom i decom je pokazao koliko poštuje Ledi Dajanu.

Pročitajte još: Pet zanimljivosti o NAJTRAŽENIJOJ VENČANICI NA GUGLU: Prošla je decenija od kada je Kejt Midlton nosila legendarnu haljinu (FOTO)

Od trenutka kada joj je Vilijam dao verenički prsten svoje majke, Kejt nije skinula safir sa prsta. Međutim, upravo je objavljen video u kojem ona i Vilijam trče plažom i provode vreme u prirodi sa decom. Dobri poznavaoci kraljevske porodice mogu lako da prepoznaju da je to rimejk videla koji su tokom srećnih godina braka snimili Čarls i Dajana.

Kejt nosi džemper i blejzer isti kao Dajana!

Vilijam i Kejt se na videu igraju sa Edvardom, Šarlotom i Luisom u Norfoku. Povod za objavljivanje je godišnjica njihovog braka.

Pročitajte još: Kraljevska porodica sprema finansijski ŠOK: Megan i Hari otišli zbog privatnosti, a stalno daju izjave!

Kejt u videu nosi crveni džemper, farmerke i čizme, a veoma uspešno stiže mallišane koji trče. Ispod džempera nosi belu košulju, a  ovaj način oblačenja je bio omiljeni stil Ledi Dajane. Prerano preminula Vilijamova majka je često oblačila džemper i košulju, a tako se prvi put i pojavila u Kornvalu 1983. godine i baštenskoj zabavi u Bekingemskom vrtu kada je pokazala verenički prsten princa Čarlsa.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je nosila i blejzer, isti kao Dajana, kada je došla na snimanje videa koji je radio režiser Vil Var.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas