Oglas
· · Komentari: 0
SUPERMODEL

Sindi Kraford (55) gola u belom peškiru: Operisane žene mogu samo da joj zavide (VIDEO)

Sindi Kraford je lepa i u 55. godini kao kada je bila na vrhuncu karijere.

1625724485_Sindi-Kraford.jpg
Foto: EPA
Oglas

Sindi Kraford ima 55 godina i odlično izgleda. Međutim, tajna njene lepote nije u plastičnim operacijama, nego zdravom životu, vitkoj liniji i njenom zaštitnom znaku - kosi!

Pročitajte još: Zahvaljujući Melaniji Tramp konačno i Džil Bajden dobila naslovnu stranu (FOTO)

Sindi Kraford je bila supermodel

Sindi Kraford je "palila i žarila" 80-tih i 90-tih godina 20. veka. Onda se udala za Rendija Gerbera, vlasnika lanca restorana, rodila dvoje dece i povukla se. Od tada se, kao i ostali supermodeli, retko pojavljuje u javnosti, ali kada to uradi - svi ostanu bez daha.

Brak sa Ričard Girom
Malo ko se seća da je Sindi Kraford bila četiri godine u braku sa Ričardom Girom. Venčali su se 1991. godine, a 1998. godine se udala sa Rendija Gerbera.
U video Sindi Kraford nosi samo beli peškir!

Ona u poslednjem videu koji je objavila na Instagramu nosi samo beo peškir. Upravo je izašla iz tuša. Jedini ukras na njoj je kosa! Gusta braon griva je njen zaštitni znak.

Zaštitini znak Sindi Kraford

- Svi razmišljamo i poklanjamo pažnju samo o licu i o koži. Stalno govorimo o starenju kože, a ne i o tome da i kosa stari i koliko se menja tokom godina, naročito posle trudnoće - napisala je Sindi Kraford.

Sindi Kraford posle toga u letnjoj haljini trči vrtom dok se bujna kosa vijori oko nje.

- Legendarna lepota - napisao je jedan pratilac uz sliku Sindi Kraford.

Pročitajte još: LAGALA: Megan Markl je kao mala bila OPSEDNUTA kraljevskom porodicom! (FOTO)

Sindi Kraford nije imala plastične operacije

Sindi Kraford nije imala plastične operacije, nije popunjavala usta i zatezala lice. Supermodel Sindi Kraford tvrdi da je tajna njenog izgleda u zdravom doručku i redovnom vežbanju.

Sindi Kraford u čipkanom crnom bodiju...

Sindi Kraford je u maju vila na naslovnoj strani "Voga" i u prvom planu je upravo njena kosa, uz prepoznatljiv mladež. Unutar magazina su njene slike u crnom bodiju i čipkanim hulahopkama i svi mogu da primete da je sačuvala odličnu liniju.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Ćerka Sindi Kraford je, takođe, manekenka Kaja Gerber (19) koja veoma liči na majku. Sindi ima i sina Prislija VOkera.

Na licu Sindi Kraford se vidi da prirodno stari, ali i da je bivša manekenka negovana žena koja živi urednim životom.

Pročitajte još: Beba Bridžet Džouns: Rene Zelveger konačno sa mališanom (FOTO)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas