Oglas
· · Komentari: 0

Detalj iz života princeze Dajane koji malo ko zna: Ovo je radila svake nedelje

Otkriveni nepoznati detalji iz života slavne princeze

1641747808_dajana.jpg
Foto: YouTube printscreen /skynews
Oglas

Lejdi Di, poginula je 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, a iako je prošlo  pune 24 i godine, mnogi i dalje tuguju za njom.

Pročitajte još: SARA DžESIKA PARKER u malo drugačijem izdanju na ulicama NJujorka: Kako glumica nosi sportski stajling? (FOTO)

Među njima je i bivši kuvar Daren Mekgrejdi, koji je lično spremao jela za nju od 1993. godine pa sve do njene smrti.

Svake nedelje je jela punjene paprike

 Kuvar koji danas živi u Teksasu, ispričao je da je Dajana kako je izgledala ishrana slavne princeze. On je otkrio kako je Lejdi Di s vremenom promenila i način ishrane, te je izbacila teške umake i počela je da jede samo zdravu hranu.Ipak, nije mogla da odoli punjenim paprikama, koje bi jela svake nedelje, a najviše je volela da ih pojede upravo kod Darena u kuhinji.

- Kada sam počeo da radim za Dajanu, ona je bila na čelu 119 različitih dobrotvornih organizacija. Odlazila je tri puta nedeljno u teretanu, suočila se s bulimijom, ali je uspela da je pobedi - zaklučio je kuvar pokojne princeze.

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas