· · Komentari: 0

ROĐENDAN U JAPANU: Džastin Biber naziva svoju ženu HEJLI BIBER 'OMILJENIM BIĆEM' dok slave njen 26-ti rođendan (FOTO)

Poznati par odlučio se za zanimljivu destinaciju, gde slave i svakodnevno objavljuju slike na društvenoj mreži

1669206751_profimedia-Hejli-Biber.jpg
Photo: Profimedia

Hejli i Džastin Biber ne kriju koliko su zaljubljeni. To se može videti i na slikama, gde se ljube i zaljubljeno gledaju, kao i u porukama koje jedno drugom upućuju.

Foto: Printscreen Instagram/haileybeiber

Poznati pevač je tako povodom rođendana svoje drage, uputio slatku poruku :
- ''SREĆAN ROĐENDAN ( u Japanu) MOM OMILJENOM LJUDSKOM BIĆU. Ti činiš život magičnim, opsednut sam svime u vezi sa tobom. Volim te Bam Bam'', napisao je Džastin (28).

Foto: Printscreen Instagram/haileybeiber

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA NE MOŽE BEZ SRBA: Stigla u KATAR, u društvu ćerke čuvenog srpskog fudbalskog stručnjaka (FOTO/VIDEO)

Na jednoj slici, par okružen drvećem bambusa, deli poljubac.

Foto: Printscreen Instagram/ justinebeiber

Pročitajte još: Šta radi Georgina dok je Kristijano Ronaldo na Mundijalu? Pojavila se na prestižnoj dodeli nagrada (FOTO)

Hejli i Džastin, koji su se u tajnosti venčali septembra 2018., već je proslavio svoju četvrtu godišnjicu braka. Oni često svaki svoj bitan datum podele sa fanovima, uz intimne poruke posvećene jedno drugom.
Na jednoj svojoj slici, gde se pojavljuje sa crnom perikom i naočarima, Džastin je šaljivo napisao:
''Izgledam dobro, mirišem dobro, osećam se dobro. I dobro vodim ljubav''.

Foto: Printscreen Instagram/ justinebeiber

Ostaće da mu verujemo na reč.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.