· · Komentari: 0

"Čija voda": Svi su oduševljeni dejstvima ovog čudesnog napitka, pravi se lako, a pomaže ubrzanom mršavljenju (VIDEO)

Pravi napitak ako želite da izgubite koji kilogram pred more

1656507312_pexels-charlotte-may-5947029.jpg
Foto: Pexels

Ako vam se žuri sa mršavljenjem, a nemate vremena ni motivacije da krenete sa dugim i napornim dijetama, kao i sa teretanom, ovaj trik je idealan za vas. Preplavio je sve društvene mreže, a posebno su korisnici TikToka oduševljene njim.

Ovaj napitak uključuje svega tri sastojka: vodu, limum i čija semenke. Smesa ovih sastojaka ubrzava metabolizam, regulišre probavu i vrši detoksikaciju celog organizma.

Sve što treba da  uradite jeste da u čašu vode iscedite limun, a potom dodate kašiku čija semenki. Ostavite da odstoji 5-10 minuta, a potom ga popijte na prazan želudac.

Pročitajte još: Smatra se odličnom za mršavljenje: Kako se pravi KRASTAVAC VODA?

Neki korisnici TikToka rezultate su videle nakon par dana, pa se pokazalo da je ovaj višenamenski napitak delotvoran.

Čija semenke postaju sve zastupljenije u upotrebi jer obiluju proteinima i vlaknima i brzo obezbeđuju osećaj sitosti. Bogate su omega-3 masnim kiselinama i alfa - linolnu kiselinu koja ima važnu ulogu u procesu gubitka kilograma.

@katielopynski chia seed water✨ have you tried this yet? #cuisinebykatie #chiaseedwater #chiaseeds #weightloss #healthtrends ♬ Relaxing Piano Studio Ghibli Complete Collection Vol. 04 - URE Relaxing

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.