Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA DEE ĐURĐEVIĆ: Jelovnik koji je voditeljki pomogao da smrša 30 kilograma

Dijeta Dee Đurđević dala je sjajne rezultate

1711882690_Foto-Ataimages.rs-Dea-Djurdjevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Dea Đurđević jedna je od omiljenih voditeljki koja je nakon nepovoljnih prognoza lekara zbog stravične saobraćajne nezgode uspela da se izbori za život i bolje sutra u koje čvrsto veruje.

Dijeta Dee Đurđević – Večera se preskače, ali nema gladovanja

Nasmejana i harizmatična Dea imala je volje da uz pomoć saveta nutricionista i bodrenja verenika Mladena Mijatovića, izgubi čak 30 kilograma koji su bili posledica nemilog događaja, nekretanja i medikamenata.

“Zahvaljujući lekarima sa Vojnomedicinske aksdemije smršala sam 30 kilograma. Tim od trojice lekara napravio mi je specijalni jelovnik kojeg se pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije sam se naglo ugojila i imala sam 83 kilograma, a sada imam 53 kilograma”, izjavila je voditeljka i dodala da je morala da se pomuči do krajnjih razultata.

“U početku je gubljenje kilograma išlo sporo, ali kada sam ušla u štos sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete sam bila gladna, ali sam se navikla i sada je sve u redu.

Dijeta Dee Đurđević vrlo je učinkovita, a čitav proces je bio praćem specijalnim režimom ishrane, merenjima i prilagođenim vežbama koji su je doveli do željenog cilja.

“Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim S veličinu i zadovoljna sam” , rekla je za Hit Informer i objasnila:

“Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata. Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Kada sam počela zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope, osećala sam se sve bolje” , rekla je s ponosom Dea, te otkrila kako izgleda režim ishrane kojeg se pridržavala.

“Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja, kao sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice poput pomorandže, kivija, zelenog povrća, samo se trudim da ne preteram. Ne smem samo da jedem grejp, jer sužava krvne sudove. Nemam dve vene u nogama, a krvni sudovi u rukama su mi još krhki, tako da mi se ovo voće ne preporučuje”,  rekla je Dea.

Ono što je lepoj voditeljki pomoglo da se oseća zdravo  je i hidratacija, te tokom dana popije najmanje dve litre vode, sa visokom alkalnošću, kako bi sprečila kiselost organizma, a svakog jutra na prazan želudac pije toplu vodu sa pola limuna,  i tvrdi da je ovaj napitak fantastičan za ubrzavanje metabolizma i detoksikaciju organizma.

(Svet)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas