· · Komentari: 0
VANILA

Imate višak kilograma? Kada ste gladni pomirišite VANILU i ČEKAJTE

Naučnici su utvrdili da vanila poseduje i snažna afrodizijačka svojstva, jer podiže libido.

Depositphotos_249188028_xl-2015.jpg
Pomirišite vanilu Foto: Depozitfoto

Kada ogladnite ne morate uvek i da jedete. Dovoljno je da na maramicu sipate nekoliko kapi aromatičnog ulja vanile i da taj miris, kada osetite da ste gladni, udišete.

Pročitajte još: Probajte SOKOTERAPIJU koja daje energiju, a evo i lakih RECEPATA

Glad će odmah nestati, jer miris potiskuje ovaj osećaj i deluje umirujuće, tvrde stručnjaci londonske bolnice “Sent Džordž”, nakon obavljenih istraživanja. Oni su osobama sa prekomernim viškom kilograma na kožu stavljali flastere koji oslobađaju miris vanile, a potom ustanovili da su napadi gladi prepolovljeni.
S druge strane, Nemci su u svojim istraživanjima ustanovili da vanila poseduje i snažna afrodizijačka svojstva. NJen miris se pokazao kao najbolji podsticaj za podizanje libida.

Pročitajte još: Da li ste čuli za "TEGLA dijetu" koja je hit na društvenim mrežama, besplatna je i nema gladovanja (Foto)

Zato, ako ste izloženi stresnim događajima ili želite da pojačate libido, sa sobom uvek nosite mahunu vanile i po potrebi je pomirišite, savetuju nemački stručnjaci.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.