Oglas
· · Komentari: 0
VITKE

OMEGA dijeta: JEDE se NEOGRANIČENO, uvek sveže, ali MRŠAVI se SIGURNO

Da li ste znali da postoje zdrave masnoće koje mogu da pomognu da se rešite viška masnih naslaga?

1601376238_omega.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Uz pomoć omega dijete, ne samo da ćete se osloboditi suvišnih kilograma, već ćete i pobošljati zdravlje!

Preporučene namirnice:
Ulje semena lana, losos, semenke lana, skuša, čija semenke, orasi, maslinovo ulje, konola ulje...

Omega dijeta se bazira na principima mediteranske kuhinje. Glavni adut ovog režima ishrane su zdrave masti, a posebno omega 3 masne kiseline.

Pročitajte još: Vreme je za DUGINU dijetu kojom se MRŠAVI 8 kilograma i jača IMUNITET

Poznato je da ove masnoće imaju izuzetno blagotvoran uticaj na zdravlje . spremačavju pojavu kancera i srčanih oboljenja, pomažu kod artritisa i astme, podižu imunitet i odlično deluju na smanjenje telesne težine. Zato, "bacite" se na ribu, semenke i koštunjavo voće i mršavite kilogram nedeljno!

Orasi Foto: Depozit
Jede se neograničeno, ali sveže!

Omega dijeta zastupa princip povećanog unosa namirnica bogatih omega 3 i kontrolisanog unosa omega 6 masnih kiselina. Dakle, više ribe, mahunarki, semena lana i maslinovog ulja, a manje biljnih ulja.

Omega dijeta može da se drži neograničeno.

Omega dijeta može da se drži neograničeno, jer je ishrana koju promoviše zdrava i više predstavlja stil života. Dnevni jelovnik se sastoji od tri glavna obroka i dve užine, dakle - sedam porcija svežih namirnica.

Pročtitate još: SASI voda topi salo sa STOMAKA: Brzo ćete imati manje 8 kilograma i tanan STRUK!

Podstiče rad metabolizma, a najpozitivnija strana je što nema brojanja kalorija, a izbor namirnica stvara dugotrajan osećaj sitosti. Sve što je potrebno da bi mršavili je da ne preterujete sa hranom, čim osetite da ste siti - prestanite da jedete.

Jedite sve, ali kada se zasitite stanite Foto: Peksel

Primer jelovnika:

Doručak: šolja malomasnog jogurta sa pomorandžom i kivijem ili činija ovsene kaše sa mlekom i kašikom lanenih semenki.

Užina
Užina može btii šaka oraha ili pomorandža ili šolja jogurta sa kašikicom meda.

Ručak: Žuta i crvena paprika se iseckaju i proprže na maslinovom ulju, stave preko kriške ražanog hleba i pojedu uz humus. Kao slatko - jabuka.

Belo meso jedite uvek bez kožice.

ili možete jesti tanjir supe od zelenog sočiva i bundeve.

Pročitajte još: ZGREŠILI ste tokom leta, ali tu je LUDAJA DIJETA koja skida 7 kilograma za 2 nedelje!

Večera: File morske pastrmke sa namazom od maslina, začinite kaparima i origanom. Šolja kuvanog brokolija i  integralni pirinač.

ili pileće belo meso bez kožice, kuvan kelj, grašak ili šargarepu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas