· · Komentari: 0
VITKE

SASI voda topi salo sa STOMAKA: Brzo ćete imati manje 8 kilograma i tanan STRUK!

Probajte poznatu dijetu sa magičnim sastojkom: aromatizovanom vodom koja skida osam kilograma za mesec dana.

1599737930_pexels-photo-1560546.jpeg
Foto: Peksel

Ovom dijetom ćete poboljšati varenje, rešiti višak kilograma i očistiti telo od toksina!

Ova dijeta je osmišljena pre 12 godina i koriste je mnoge svetske zvezde. Nastala je ukrštanjem magične Sasi vode i jelovnika za topljenje masnih naslaga sa stomaka. Rezultat je fantastičan!

Sasi voda
Sastojci: 2 litara vode,1 kašikica narendanog đumbira, 1 limun srednje veličine, 1 sveži rkastavac i 12 listova nane. Krastavac se oljušti i iseče na tanke kriške, kao i limun. Sve se pomeša da odstoji preko noći i pije se tokom sutrašnjeg dana.

Pročitajte još: Podmladite telo 5 GODINA i istopite 8 KILOGRAMA sa ČAJ DIJETOM

Dijeta se sprovodi u dve faze: prva traje četiri dana, a druga četiri nedelje. Prva smanjuje nadimanje i opstipaciju, a sastoji se od sasi vode i jelovnika od 1.200 kalorija.

Prva faza smanjuje nadutost, druga daje ravan stomak!

Prva faza - četiri dana se pije sasi voda i jede tunjevina, pileće i ćureće meso, povrće (ne mahunarke), voće. Šećer, testo i kafa su zabranjeni. Gubi se dva kilograma.

Limun, đumbir, krastavac i nana Foto: Peksel

Druga faza - ne pije se sasi voda, a jedu se četiri obroka po 400 kalorija. Obavezno je da, bar, jedan obrok sadrži semenke lana, suncokreta, kao i orašaste plodove (ili njihove proizvode poput putera od kikirikija), čokoladu, maslinke i avokado.

Pročitajte još: Nisu važne KALORIJE, nego ODAKLE dolaze, a ŠEĆER stvara želju da se još VIŠE JEDE

Primer jelovnika je: za doručak ovsena kaša sa orašastim plodovima, za ručak integralni hleb, salata, malomasni sir, šunka, riba. Za užinu se jede, recimo, humus i sveža crvena paprika, a za večeru grilovana riba, bademi i kuvana boranija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.