· · Komentari: 0
UKUSNI ZALOGAJI

KROFNE...Ko još ne voli vazdušaste, domaće krofne?! Pripremite ih za svega POLA SATA (RECEPT)

Savršeno iznenađenje za sv ukućane...

1619044369_krofne.png
Foto: InstagramScreenShot/finvala

Ukoliko svojim ukućanima želite da pripremite pravu poslasticu, koju svi obožavaju, a imate jako malo slobodnog vremena, imamo predlog za vas - ukusne, vazdušaste krofnice!

Pročitajte još: MAJČINA DUŠICA vekovima je deo tradiconalne medicine: Rešava problem kašlja i pospešuje dobro raspoloženje

Možete ih poslužiti vruće samo posute prah ili vanilinim šećerom, ili uz to dodati i krm ili džem po ukusu vaših najmilijih.

Sastojci za savršene krofnice iz aparata:⁣

  • 2 jaja⁣
  • 2 kašike šećera⁣
  • jedna kesica vanilin šećera⁣
  • jedna kesica praška za pecivo⁣
  • 16 kašika brašna⁣
  • 1 čaša jogurta⁣
  • 1/2 čaše ulja⁣

⁣Pročitajte još: Pomaže kod nadutosti, dobar je za jetru, a može pomoći i pri mršavljenju...Zašto je još dobro piti čaj od maslačka?

Priprema krofni:

Jaja umutiti sa sećerom, ne treba da bude naročito penasto, dodati ostale sastojke i lepo umutiti da se sjedini u homogenu masu. Zagrejati aparat za krofnice, sipati smesu u svaku rupicu i peći oko 4 do 5 minuta.

Od ove mase izađe oko 28 krofnica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.