Oglas
· · Komentari: 0
BAKINA KUHINJA

Najbrže rešenje za doručak, užinu ili večeru: Pita sa MESOM, BEZ KORA (RECEPT/VIDEO)

Ukoliko vam je pomestalo ideja za brz a ukusan obrok, spremite pitu sa mesom, na malo drugačiji način.

1642317452_BAKA.png
Foto: Bakina kuhinja
Oglas

Ovoga jutra se u bakinoj kuhinji sprema ukusna pita sa mesom, ali bez kora. Isprljaćete samo jednu činiju, jedan tiganj i pleh, a kad bude gotova, možete je jesti i za doručak, ali i za užinu i večeru.

Sastojci:

- 3 jaja
- 250-300 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- ulje 50 ml (maslinovo)
- so, biber
- 250 gr brašna
- 1 prašak za pecivo
- 200 ml jogurta

Pročitajte još: Mekana, da mekša ne može biti: RECEPT za najjednostavniju, a najbolju PUNJENU POGAČU (VIDEO)

Priprema:

Umutiti jaja i dodati brašno sa praškom za pecivo. Iseckati luk pa dodati meso, i pržiti 5-10 minuta. Posoliti i dodati bibera u meso.

Prohladiti meso, pa dodati u umućena jaja, sipati jogurt i sve dobro promešati.

Pleh 30x20 cm obložiti pek papirom i sipati testo i izravnati.  Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 45-50 minuta, dok lepo ne porumeni. Pitu treba seći hladnu.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas