Oglas
· · Komentari: 0
jednostavno i dekorativno

Najslađe čokoladno pecivo za vaše najmlađe: MEDVEDIĆI KOJI SPAVAJU (VIDEO)

Ako volite peciva, svideće vam se ova divna dekorativna poslastica od čokolade sa samo 4 jednostavna sastojka

1652890511_mede.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/lookcatchu
Oglas

Ovo čokoladno pecivo nije samo lako za pravljenje, već je naizgled i predivno, tako da može da služi i kao lep dezert na dečijim rođendanima, a pored toga je i veoma ukusna poslastica!  

Pročitajte još: Recept za neobične PALAČINKE SA LIMUNOM: Zdrave i slasne

Ovi medvedići postali su pravi hit na društvenim mrežama, baš iz razloga što se vrlo lako prave i što sa samo par sastojaka možete impresionirati vaše najmilije! Postupak pravljenja ovog interesantnog peciva možete videti na sledećem snimku: 

Od sastojaka će vam biti potrebno: 

  • 12 čokoladnih medvedića (pronađite keks u ovom obliku)
  • 12 kockica čokolade
  • 1 jaje
  • lisnato testo isečeno na pravougaonike

Priprema: 

Postavite papir za pečenje na pleh, a zatim poređajte lisnato testo koje je već isečeno. Poređajte kokcike čokolade kao na snimku, najbolje je da korstite crnu čokoladu. Zatim medvediće koje ste našli postavite na kockice i to je otprilike sve što vam je potrebno! Pre stavljanja u rernu, premažite žumance preko lisnatog testa kako bi dobili zlatnu boju. Pecite na 180 stepeni dok ne porumeni. Nemojte da se brinete kada testo naraste, ono će splasnuti na sobnoj temperaturi. 
Zbog toga, posle pečenja ostavite da odstoji, dok ne splasne. Servirajte nakon 15 minuta kada se malo spusti zbog lepšeg izgleda. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas