Oglas
· · Komentari: 0

Recept za PARADAJZ ČORBU: Priprema se brzo i lako, a pomoći će vam da OJAČATE imunitet

Ukus će vas oduševiti

1670329257_Foto-Shutterstock-corba.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Trenutno vreme je pravi raj za prehlade i viruse. Ukoliko se ne budete čuvali, vrlo lako može doći do pada imuniteta. Kako se ne biste razboleli, najbitnije je da brinete o sebi. To možete uraditi tako što ćete pripaziti na svoju ishranu i ojačati svoje telo hranljivim materijama.

Sastojci:

jedna manja glavica crnog luka

jedna kašičica crvene mlevene paprike

500 ml sok od paradajza

200 ml vode ili po potrebi ( zavisi koliko gustine volite )

peršunov list

so, začin i biber po ukusu

rezanci

Pročitajte još: Predlog uz ručak: Posna salata prepuna vitamina (RECEPT/VIDEO)

Priprema:

Na malo masnoće propržiti luk. Zatim dodati papriku i sipati sok od paradajza i vodu. Posoliti, začiniti i pobiberiti po ukusu. Kuvati na laganoj vatri 20 minuta. Ako je paradajz kiseo dodati malo šećera. U čorbu zakuvati rezance po ukusu.Na kraju dodati iseckan peršunov list.

Uživajte, prijatno!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas