· · Komentari: 0
rešenje

Rešite se MRAVA u kući sredstvima koje svi imamo

Jeftina smesa koju možete da spremite za čas sadrži proizvode koje svi imamo u kući, koja će vam pomoći da se rešite problem mrava.

1621864693_Depositphotos_158235640_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Potrebno vam je samo malo vremena i posvećenosti i dosadni insekti biće istrebljeni.

Većina nas na policama ima so, šećer, sirće i prašak za pecivo ili limuntus. Kada ove proizvode pomešate sa eteričnim uljima i začinima, efikasno ćete oterati mrave iz kuće.

Pročitajte još: Zamenite TOKSIČNE hemikalije domaćim CITRUSNIM sredstvom za čišćenje i odmašćivanje (RECEPT)

Ove male štetočine napadaju hranu i sobne biljke, a nekada se toliko namnože da izgleda kao da su okupirali kuću.

Sve što treba da uradite za pripremu ove smese jeste da napravite prirodno sredstvo koje će ih oterati. U sirće sipajte vodu, u razmeri 2:1 i naprskajte mesta na kojima se nalaze. Ako te ne pomogne, pomešajte sodu i šećer u prahu. Ove dve supstance nanesite na mesta na kojima se skupljaju i oteraćete ih začas.

Pročitajte još: Jeftino rešenje za KAMENAC: Ovaj PRAH imate svi u kuhinji, a čini čuda! (RECEPT)

Još jedan trik sadrži tečnost za sudove - u prokuvalu vodu dodajte malo sapunice i naprskajte na kritična područja.

Najslađe smo ostavili za kraj, a to je da im pripremite obrok koji će pojesti i uginuti. Pripremite kašu od kukuruznog brašna i ovsa, koju ćete im "poslužiti". Mravi ovaj obrok neće moći da svare i uginuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.