Oglas
· · Komentari: 0

Džastin Biber uputio Hejli najlepše reči za petu godišnjicu braka: "Nastavimo da sanjamo" (FOTO)

Džastin Biber i Hejli Biber slave pet godina braka

1694677919_6bbd2bf0448698dbd17c2fbe7eb80cced365437f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevač (29) otvoreno je govorio o ljubavi prema supruzi Hejli (26) u simpatičnoj objavi na društvenoj mreži Isnatgram.

- Najdragocenijoj, dragoj mojoj. Pet godina. Zaplenila si moje srce. Znam iz dubine duše do kostiju da će ovo putovanje sa tobom samo premašiti naša najluđa očekivanja. Dakle, nastavimo da sanjamo. Živeli zauvek i zauvek. Volim te svim vlaknima svog bića - napisao je Džastin u opisu fotografije na kojoj on i Hejli razmenjuju poljupce.

Par se prvi put upoznao kada je Hejli imala samo 12 godina. Tada nisu mogli ni da slute da će nekoliko godina kasnije biti par, a onda i supružnici. Verili su se u julu 2018. i venčali tog septembra.

Ranije ove godine, Hejli je govorila za Vog Australia o braku sa pevačem, kada je otkrila šta najviše ceni:

- Moja omiljena stvar u braku je iskreno društvo koje osećam da imamo. Iskreno, ti si moj najbolji prijatelj na celom svetu. Ne postoji niko sa kim bih radije provodila više vremena ili bilo šta radije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas