Oglas
· · Komentari: 0

KORAK DALJE: Princ Hari PRODAJE SVOJE TRAUME ZA 34 DOLARA, u virtuelnom razgovoru sa stručnjakom

Razgovor je zakazan

1677681178_profimedia-0748986287-Hari-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Tokom virtuelnog razgovora koji je zakazan za ovu subotu, princ Hari planira da se suoči sa svojim emocijama. On planira da otvori dušu pred stručnjakom, takozvanim ekspertom za traumu, prenose strani mediji. Svi zainteresovani, mogu uputiti pitanje unapred princu, na koja će on odgovarati. Ali, to nije sve, osim što će otkriti svoju intimu još jednom javno, on će to i unovčiti.
Kako Page Six navodi, fanovi britanske kraljevske porodice, tačnije Harija, mogu kupiti ulaznicu za ovaj intimni razogovor, po ceni od 33,99 dolara. Razgovor će voditi kanadski doktor i autor, Gabro Mate.
U mejlu koji je ovaj doktor uputio Postmediji, rekao je da će tema razgovora biti impakt emotivnog gubitka i važnost ličnog zaceljivanja.

U svojim već čuvenim memoarima 'Rezervni', Hari je bio veoma vokalan po pitanju izazova sa mentalnim zdravljem. Izgleda, da ni nedavno ismevanje da su ''željni publiciteta'' u seriji Saut Park, nije pokolebao Harija i Megan, u daljim planovima.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas