Oglas
· · Komentari: 0

Madona raskinula trogodišnju vezu sa skoro ČETIRI DECENIJE MLAĐIM dečkom: Presudila je jedna stvar

Krah još jedne ljubavi

1651048965_madona.png
Foto: Instagram/printskrin/madonna
Oglas

Strani mediji preneli su vest da je svetska pop diva Madona (63) raskinula vezu sa plesačem Ahlamalikom Viliamsom (28).

Naime, izvor blizak pevačici navodi da se ona nakon raskida posvetila privatnom, ali i poslovnom životu:

- Madona se bacila u užurban društveni život i viđala se sa prijateljima i porodicom nakon raskida - preosi časopis "The sun".

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Isti izvor tvrdi da su nekadašnji ljubavnici ostali u dobrim odnosima, iako se plesač iselio iz njenog doma. Dodao je da je Madonin život pun obaveza, ali i da ima određene prioritete:

- Ona ima prepun raspored, radi na svom predstojećem biografskom filmu, novoj muzici i brine o svojoj porodici, stvari su se odvijale i prekidale sa Ahlamalikom neko vreme. Ima puno ljubavi, ali za sada su odlučili da se razdvoje.

Pročitajte još: "IMAM DETE KOJE PATI": Megan Foks otkrila da je kupovala knjige koje su napisala TRANSRODNA DECA da bi pomogla sinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Izvor tvrdi da su se rastali u dobrim odnosima i bez ljutnje:

- U dobrim su odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima, proveli su mesece zajedno na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njene kuće.

Kako dalje tvrdi, kamen spoticanja bio je upravo posao i fokusiranost na individualne radne projekte.

Madonina je vezu sa Ahlamalikom započela 2019. godine i to četiri godine nakon što su se upoznali na njenoj turneji Rebel Heart. On je bio jedan od plesača u njenoj grupi.

Pročitajte još: Pojavio se snimak: Evo šta je Alek Boldvin radio nekoliko minuta pre nego što je usmrtio Haulinu Hačins (VIDEO)

Kraljica popa pomogla je svom izabraniku na poslovnom planu - zahvaljujući njoj on je uspeo da sklopi dogovor sa Stelom Makartni. Ahlamalik je pokušao da pokrene sopstvenu muzičku karijeru uz Madoninu pomoć.

Plesašev otac izjavio je jednom prilikom da veruje "da će ona pomoći u produkciji njegove muzike":

- I ja verujem, u svom srcu, da će ona pomoći u produkciji njegove muzike kada se ova turneja završi. Ona će ostati uz njega zbog talenta koji im - prenosi "The sun".

Bonus video:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas