Oglas
· · Komentari: 0
GLUMICA

Svi se sećate snajke ŽAKE iz PORODIČNOG BLAGA, a evo kako danas IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

Glumica Biljana Nikolić popularnost je stekla ulogom čuvene Žake u seriji "Porodično blago", a onda se povukla iz javnosti.

1595329598_Capture011.JPG
Foto: Printskrin / You tube / Angel Comrade
Oglas

Biljana je u seriji igrala Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić, a ono što niko nije znao tokom snimanja serije jeste to da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

Pročitajte još: "Ja sam OTAC i umetnik!" Bane Vidaković se oglasio nakon hapšenja i OTKRIO DETALJE

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković.

Foto: Printskrin / Youtube / Nikola Stojanovic

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - istakao je glumac.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

Kada je serija snimana, u periodu od 1997. do početka dvehiljaditih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao. Posle "Porodičnog blaga" igrala je i u seriji "Agencija za SIS", a onda se posvetila samo pozorištu.

Foto: Printskrin / Youtube / Kruševac PRESS

Nikolićeva je danas članica Kruševačkog pozorišta, iako živi u Beogradu. Ona danas ima 44 godine, majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas