Oglas
· · Komentari: 0
MOŽDANE FUNKCIJE

Da li znate koja aktivnost je najbolja JOGA ZA MOZAK?

Neurologija je priznala pletenje kao novu vrstu joge...

1634162233_Depositphotos_223183172_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Pletenje je misaona praksa meditacije i koncentracije, hobi koji zaokuplja milione žena širom sveta. Neurologija je priznala pletenje za novu jogu jer ima toliko snažan uticaj na zaljubljenike u njega. Joga za mozak...

Pročitajte još: Preterao sa filerima? Glumac Tom Kruz zabrinuo fanove, "naduvao se kao žaba" i postao NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Tokom jedne studije, u kojoj je učestvovalo više od 4000 pletilja iz celog svijeta, dokazano je da se tokom pletanja, vrlo često javlja stanje sreće. Relaksacija, otklanjanje stresa, samorealizacija, postaju dostupni ljudima koje se bave ovim hobijem.

Ako pletete barem 3 puta nedeljno, vaš nivo anksioznosti i stresa se značajno smanjuje...

Naime, ako pletete barem 3 puta nedeljno, vaš nivo anksioznosti i stresa se značajno smanjuje. To neverovatno djeluje na emocionalnu sferu, smiruje je, i doprinosi dugoočekivanom osećaju ravnoteže.

Takođe, osetićete pozitivne promene u različitim područjima života:

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

1. Poboljšava se mentalno stanje. Rešavanjem psihičkih problema, povećaće se vaši duhovni resursi.

2.  Pažnja i koncentracija postaće vaše stalne saputnice..

3. Razvoj finih motoričkih sposobnosti omogućiće vam da radite kućne poslove za koje ranije niste imali volju.

4. Kreativnost će se razvijati i radovaće vas neočekivanim manifestacijama.

5. Samoprocena će postići novi nivo, osećaj postignuća za lepo urađeni posao, i sigurnost u svoje snage, pridoneće vašoj samouverenosti.

6. Jednostavan način da se razvije strpljenje i istrajnost. Ništa vas neće izbaciti iz ravnoteže!

7. Memorija će se poboljšati, a mozak će raditi puno brže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas