Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

JEZIVI PROPUST: Žena nakon tretmana kod pedikira ostala bez noge

Lekari su morali da joj amputiraju nogu

1641056667_goo.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Klara Šerman, doživela je jezivu sudbinu, kada je nakon rutinskog tretmana kod pedikira, dobila sepsu, zbog koje je ostala bez noge.

Pročitajte još: Bivša kraljica lepote, koja je postala prva žena ŠEF MAFIJE Kamora, umrla u 86. godini (FOTO)

Naime, u jednom kozmetičkom salonu, koji je sada zatvoren, Klara je otišla na klasičan pedikir, ali je kozmetičarka tokom tretmana slučajno zasekla po stopalu.

Rana se inficirala, a zbog bolesti krvnih sudova koje je  imala, lekari su jedino mogli da joj amputiraju celu nogu, kako bi joj spasili život.

Nakon što ih je 2020. tužila zbog svega, vlasnici salona su želeli da joj plate milionsku odštetu, ali je ona bila šokirana njihovom odlukom.

- Bila je zapanjena, šokirana, plakala je i smejala se u isto vreme - rekao je advokat Šelmanovove Pol Fulmer i dodao da je ova žena izgubila dom i sposobnost za rad.

Pročitajte još: Zašto nikad niste videli Deda Mraza? NAUČNICI objasnili kako može da bude svuda u isto vreme

Salon je pokušao da optuži ženu da nije preduzela potrebne korake kako bi sprečila infekciju, a takođe su negirali da oprema nije higijenska.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas