Oglas
· · Komentari: 0
TRADICIONALNA MEDICINA

Imate probleme sa PROBAVOM? Rešiće ga dreveni LEK IZ INDIJE koji imate u kući!

Lekari i naučnici takođe su potvrdili su da jednaki gutljaji tople slane vode pomažu telu da se ono regeneriše.

1604008792_so.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

U Indiji je od davnina poznata praksa ispijanja posoljene tople vode svakoga jutra, dok je zapad tu ideju odbacio pod pretpostavkom da je so štetna za čovekovo telo. Tačnije, kada se topla voda začini himalajskom ili cvetom od soli, njen dobar uticaj je garantovan.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Napitak se priprema tako što se u čašu mlake vode sipa jedna kašičica soli i nakon iscrpnog mešanja, pije u jednakim gutljajima. Ukoliko je ovaj ukus teško prihvatljiv, so možete sipati u razne kapsule za lekove i popiti je uz čašu toplije vode. za pripremu napitka preporučuje se himalajska ili cvet soli. 

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Topla slana voda reguliše mikrofloru u crevima. 

Problemi sa probavom

Čaša posoljene vode pokreće enzime koji ubrzavaju probavni trakt. Ukoliko se čaša tople slane vode popije svakoga jutra, vrlo brzo se mogu primetiti pozitivne promene i izregulisana probava.

Pročitajte još: Sveštenstvo RUSKOG MANASTIRA otkriva narodni lek za PREVENCIJU RAKA

Naime, topla slana voda reguliše mikrofloru u crevima. Ono što je jedan od osnovnih razloga stvaranja gasova u digestivnom traktu jesu gljivice. U našem organizmu se prirodno nalazi gljivica - kandida.

Pročitajte još: Sveštenstvo RUSKOG MANASTIRA otkriva narodni lek za PREVENCIJU RAKA

Takođe, još jedan od većih digestivnih problema je gorušica koja u osnovi predstavlja vraćanje kiseline iz želuca do jednjaka. Ona stvara izuzetno neprijatan osećaj peckanja i bola u želucu. Čak i ovo stanje semožete regulisati korišćenjem tople vode sa himalajskom ili cvetom od soli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas