Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Doktor otkrio četiri trika koja će tinejdžerima pomoći da porastu do željene visine (VIDEO)

Svi oni koji su zavede ljudima na visini sada pomoću nekoliko trikova mogu da postignu isti efekat

1614692983_New-Project.jpg
Foto: Tik Tok printscreen / n
Oglas

Naime, jedan doktor tvrdi da postoje četiri načina pomoću kojih uslovno rečeno možete da "poratete".

Pročitajte još: "Uštinite se" u struku, zavolite uske suknje: Modni saveti za niske devojke (FOTO)

Doktor Brajan Bokser Volčer, na Tik Toku je odgovorio na pitanje jednog od korisnika, da li je visina nasledna ili postoji mogućnost da se nešto učini da postanete viši. On tvrdi da samo 60 posto visine je povezano sa genetikom, što znači da na ostalih 40 odsto, možemo sami da utičemo.

Prvi i najvažniji uslov je da spavate otprilike osam sati. Što je najvažnije u tinejdžerskoj periodu, jer tada vaše telo oslobađa hormone rasta i tada rastete - rekao je. Drugi trik je u mleku. Ispijanje kravljeg mleka, utiče na kormon rasta i pomaže tinejdžerima da rastu, Treći savet je dizanje tegova. Poslednji trik za viši rast je  ispravno držanje tela.

 

@brianboxerwachlermd

Reply to @drippy_moises Is height all genetics or can you do something to get taller? #taller #growtaller #growth #doctorsoftiktok

♬ original sound - Dr. Brian Boxer Wachler, MD

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas