Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Napitak koji treba da pije svaka žena u MENOPAUZI: Rešava sve neprijatne simptome (RECEPT)

Menopauza je period u životu svake žene kada postoji rizik od suočavanja sa raznim neprijatnim simptomima poput nesanica, talasa vrućine, pojačanog znojenja, gojaznosti, nagle promene raspoloženja, hormonskog disbalansa itd.

1644260717_sea-buckthorn-g783b2a9c0_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Kako biste umanjili neprijatne simptome menopauze i uživali u ovom periodu važno je primeniti određene navike, najpre u načinu ishrane i fizičkoj aktivnosti.

Donosimo vam recept za napitak koji sadrži sastojke koji su bogati vitaminima, mineralima i hranljivim nutrijentima koji su važni za ženu u menopauzi.

Ključan sastojak ovog napitka je začin kurkuma, moćan fitoestrogen, antioksidans i antiinflamatorna biljka. 

Ovaj napitak pomaže u obnavljanju ravnoteže i harmonije u celom telu. Dodatak crnog bibera pojača dejstvo hranljivih sastojaka i pozitivno utiče na metabolizam, a seme lana povoljno utiče na horomone.

Pročitajte još: Za dobar početak dana: Napravite napitak pun MAGNEZIJUMA, od samo 4 SASTOJKA (RECEPT)

Sastojci:

1 banana
1 jabuka
1 kašika svežeg soka limuna
½ kašičice kurkume
prstohvat mlevenog crnog bibera
1 kašičica meda
1 šolja bademovog mleka
1 kašika kokosovog ulja
1 kašičica maka praha
2 kašike lanenog semena

Priprema:

Sastojke iseckajte i sve stavite u blender. Mutite dok ne dobijete jedinstvenu smesu i popijte ga za užinu ili pre doručka. Pružiće vam energiju i učiniti da se osećate zdravo, raspoloženo i pomoći će da vratite balans u organizam.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas