Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Vežba za TRBUŠNJAKE kojom ćete ostvariti željene rezultate za kratko vreme (VIDEO)

Brzo i lako postignite neverovatne rezultate

1644943484_trbusnjaci.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Koliko god bile teške i naporne, ne mogu sve vežbe da vam donesu brz i moćan rezultat. Zato, ako ste među onima koji žele da na brzinu sagore kalorije sa stomaka, na pravom ste mestu.

Pročitajte još: PROBLEMI SA STOMAKOM i CREVIMA: Čajevi od ovog BILJA će vam biti NAJBOLJI SAVEZNICI u njihovom rešavanju

U pitanju je jedna od najjačih vežbi koje postoje – plank, odnosno izdržaj, koja i u klasičnom izvođenju zateže celo telo, ali u ovoj varijanti, učiniće čudo za vaš stomak. Sve što treba da uradite jeste da se pomerate iz klasične plank pozicije tako da prstima ruku dotaknete stopala, a zatim se vratite u početni položaj. Ponovite 5 puta sa svakom rukom, a zatim pomerate svaku ruku malo ka gore i vraćajte u početni položaj. Takođe po 5 puta.

Treći deo vežbe jeste da levom rukom dodirnete desno rame i obrnuto, desnom dodirujte levo rame, takođe po 5 izvođenja za svaku stranu. Svaka od ovih varijacija plank vežbe treba da traje 20 sekundi, što ukupno čini jedan minut vežbe koja će od vaših trbušnjaka napraviti čelik.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas