· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Ova tri tipa žena muškarci uvek IZBEGAVAJU

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, razmislite o svojim osobinama

1633126878_Depositphotos_231331622_S.jpg
Foto: Depositphotos

Nisu samo žne te koje biraju svoje partnere i traže im mane. I muškarci su ti koji imjau svoje zahteve i tačno znaju šta ne žele od svoje partnerke.

Pročitajte još: Imaju posebnu simboliku: Deset prelepih imena za JESENJE BEBE

Donosimo vam tri tipa žena koje muškarci uvek izbegavaju.

Šefica

Ova žena su muškarcima izuzetno naporne i doživljavaju ih kao da im je šefovanje zapisano u DNK. U početku će im se to činiti slatkim, kada se počne osećati kao dečak u školi kom učiteljica govori šta mora da uradi, brzo će pobeći.

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Tračara

Ova žena je poput žute štampe u očima muškaraca. Voli da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će se činiti kao zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju se muškarci počnu pitati  šta o njemu govori iza leđa.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

"Spasiteljka"

Ova žena svuda vreba. Ona je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne pod svaku cenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bednih izbora jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično beži glavom bez obzira.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.