Oglas
· · Komentari: 0
BRAK

MIT ili istina: Razdvojena postelja OSVEŽAVA BRAK?

Partner hrče i spavate u odvojenim krevetima, da li je to opasno?

1615794929_Depositphotos_192072464_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ukoliko vaš partner i vi spavate u odvojenim krevetima, to ne mora loše da utiče na emotivni odnos, pokazali su rezultati jedne ankete, a čak 35 odsto Amerikanaca je od pojave virusa korona usvojilo ovo "pravilo".

Pročitajte još: Potvrdilo i istraživanje! Muškarci koji imaju OVAKVE žene su 10 puta SRETNIJI od ostalih!

Britanski stručnjak za spavanje, Sofi Bostok, uverava da spavanje u odvojenim sobama ne ubija intimnost i ljubav, već može biti korisno za vezu, a poboljšava i kvalitet sna:

Naspavani parovi se manje svađaju!

- Kada spavate sami, manje ćete se okretati i buditi tokom noći. Mada mnogi misle da je nemoguće ojačati odnos, to je, zapravo, korisno. Kvalitet sna i odnosa su usko povezani. Parovi koji dobro spavaju ređe se svađaju, dok manjak sna otvara mogućnosti za raspravu. Od početka pandemije većina parova je provela mnogo vremena zajedno, više nego ikad pre, pa je zato spavanje u različitim sobama odlično za odnos.

Pročitajte još: Ako ne želite da se razvedete, ovo su idealne godine za sklapanje braka

Ukoliko nisu obe strane za ovu opciju, partneri moraju otvoreno da razgovaraju i nađu kompromis, recimo, da vikendom spavaju u istom krevetu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas