Oglas
· · Komentari: 0

Bjuti trikovi Irine Šajk: Pridržava se rutine koju nikad ne preskače, a njeni saveti su jednostavni i laki za primenu

Nisu vam potrebni skupi preparati i tretmani

1667230064_irinas.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ruska manekenka i glumica izgleda besprekorno i bez šminke. Iako je lepotu nasledila od svoje majke Olge, ne krije da se pridržava određenih saveta i trikova kako bi održala kožu jedrom, hidriranom i glatkom.

Manekenka je jednom prilikom otkrila da za negu lica koristi masažu kockama leda. Osim brojnih pogodnosti koje ima, ova masaža je korisna i u prevenciji protiv bora, a takođe, podstiče cirkulaciju, pa će vaš ten izgledati bolje.

‒ Kada se probudim umorna ili natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik naučila sam od moje mame i stvarno deluje ‒ rekla je Irina jednom prilikom.

Ona ne zaboravlja da je pođadnako važna i nega kože iznutra, pa svakog jutra opije vodu sa nekoliko kapi limuna.

Pročitajte još: Saveti ZLATA VREDNI: Ovo su 3 načina da učinite usne punim bez INJEKCIJA i operacije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Još jedno pravilo kog se pridržava jeste da ne nosi šminku kada nije na poslu. Na spavanje ne ide dok ne ukloni potpuno šminku sa lica.

Još jedno vrlo važno pravilo ruske lepotice - uvek nosi kremu sa zaštitnim faktorom.

Odmah nakon tuširanja, nanosi na kožu kokosovo ulje.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas