· · Komentari: 0

Da li redovno PERETE ČETKE ZA kosu? Posle ovog snimka ćete DEFINITIVNO TO RADITI ČEŠĆE (VIDEO)

Jedsna korisnica TikToka pokazala je koliko su, u stvari, prljave četke za kosu

1664806333_pexels-karolina-grabowska-7320786.jpg
Foto: Pexels

Da li često perete četke za kosu ili to ne činite uopšte? Mnoge predmete, baš poput četke za kosu, zaboravljamo da očistimo ili smatramo nepotrebnim. Ali, istina je totalno drugačija.

Na četkama za kosu nakuplja se dosta prljavštine za kratko vreme- masnoća, prljavština i mikroorganizmi koji nisu vidljivi golim okom. To najbolje ilustruje video koji je na TikToku objavila korisnica po imenu Džesika Halcman.

Pročitajte još: Kako god peglali kosu, ona nikad nije SAVRŠENO RAVNA I SJAJNA? Zbog ovih grešaka izostaje besprekoran izgled

Ona tvrdi da je potrebno da četke perete na dve nedelje, a pokazala je i zbog čega.

Naime, ona je prvo sa svojih četki uklonila vlasi rukom, pa ih potopila u vodu u koju je ubacila malo sode bikarbone i malo šampona. Nakon nekog vremena, isplivalo je toliko prljavršine da je voda postala smeđa.

Koliko su zapravo prljave četke, pogledajte u snimku:

@jessicahaizman Am I alone? Did you know this was a thing? #deepclean #deepcleaning #cleaning #cleantok #hairbrush #nasty #disgusting #gross #cleanwithme #fyp #trend ♬ Rasputin (Single Version) - Boney M.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.