Oglas
· · Komentari: 0

Mlada je želela savršen manikir pre svadbe, a dobila je ovo: Kako biste reagovali? (VIDEO)

Mladama je svaki detalj važan uoči velikog dana

1654163541_ring-2179959_1280.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Planiranje venčanja je period koji mnogi mladenci doživaljavaju stresno zbog želje da sve bude savršeno. Ipak, ne može sve baš uvek da bude prema našim željama, a mnoge stavke na spiskovima neće da zavise direktno od nas.

Tako je buduća mlada Džen podelila na društvenoj mreži Tik Tok kako su joj izgledali nokti nakon odlaska iz kozmetičkog salona, samo dan pre venčanja. Sve mlade žele savršene nokte tokom  velikog dana kada će prsten biti u pravom planu.

Pročitajte još: Na kojoj ruci se nosi BURMA, a na kojoj VERENIČKI PRSTEN? Iza lepe tradicije stoji hiljadama godina stara priča

- Umesto da spavam pre svog velikog dana, ja sam u jedan ujutru lakirala nokte - rekla je u videu.

@realpohtaetoe I ended up painting my own nails at 1am - a few hours before my wedding 🥲 #nailtok #nailart #nailedit #wedding #weddingtiktok #diy #fail #expectationvsreality ♬ original sound - Kneely_Knight

Buduća mlada želela je malo drugačiji francuski manikir, koji će umesto belom biti urađen zlatnom bojom. Ipak rezultati na njenim noktima bili su manje elegantni, sa gustim, neujednačenim bojama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas