Oglas
· · Komentari: 0

Uklonite tvrdokorni KAMENAC iz toaleta za samo pet minuta pomoću OVOG kuhinjskog sastojka

LJubitelji čišćenja otišli ​​su na Reddit da podele vrhunske savete o tome kako da se rešite ružnih mrlja od kamenca u Ve-Ce šolji, a rešenje se verovatno krije u vašoj kuhinji

1649667200_profimedia-0235643070.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čišćenje toaleta je posao u kojem niko ne uživa - posebno ako se nakuplja kamenac.

Kamenac je tvrda, kredasta naslaga, koja se može naći u kućama u kupatilima i kuhinjama oko slavina, Ve-Ce šolja, cevi i bilo koje vode sa kojom svakodnevno dolazite u kontakt. Ne samo da izgleda neugledno, već može i mnogo oštetiti vaše cevi.

Srećom, postoji jedan sastojak koji može pomoći u uklanjanju kamenca za samo "pet minuta" - i on se nalazi u vašem kuhinjskom ormariću.

Pročitajte još: SAM SVOJ MAJSTOR: Evo kako da BRZO I LAKO popravite Ve-Ce šolju i rešite se neprijatnih mirisa u kupatilu

LJubitelji čišćenja su podelili svoje vrhunske savete o tome kako da se otarase mrlja na Redditu, ali jedan se posebno istakao.

Jedan korisnik je rekao da je tajna uklanjanja tvrdoglave prljavštine u upotrebi nečeg kiselog.

Rekli su: „Počnite sa belim sirćetom, iako smeđe deluje jednako dobro. Stavite malo u bocu sa raspršivačem, poprskajte ga, sačekajte pet minuta, a zatim ga istrljajte. Uradite to nekoliko puta.“

Pošto je kamenac napravljen od kalcijum karbonata, alkalne supstance, visoki procenat sirćetne kiseline koji sadrži deluje na probijanje tvrdih naslaga.

Pročitajte još: Pri izboru materijala i postavljanju sistema termoizolacije obavezno obratite pažnu na OVE stvati

Korisnik Reddita je dodao: „Ako sirće ne pomaže, možete probati druge kiseline."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas