Oglas
· · Komentari: 0

Džulija Roberts o vaspitanju dece: Evo kada su dobili prvi mobilni telefon

Džulija Roberts ima ćerku i dvojicu sinova

1687254571_2e4a38122b49264f8ac6ba356c8533228bcbbc62.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Džulija Roberts ima troje dece koja se retko pojavljuju u javnosti, a ona se trudi da svoj privatni život sakrije i sačuva u svoja četiri zida. Ipak, u jednoj emisiji je otkrila neke svoje lekcije i smernice kada je reč o roditeljstvu.

Na pitanje kako objasniti detetu da je prešlo granicu i da njegovo ponašanje može dovesti do određenih posledica, Džulija Roberts objašnjava:

- Morate da koristite svoj veoma strog roditeljski glas, ali osećanja moraju ponekad da utihnu kako biste imali stvarno svestan razgovor o tome.

Glumica se trudi da mirnom komunikacijom ukaže na propuste kod dece i disciplinuje ih, a način na koji se povezuju sa decom, razgovara sa njima svakodnevno i čini da porodicu drži na okupu, oduševiće mnoge mame. Usled užurbanog savremenog života retko se okupljamo zajedno kao porodica za ručkom, ali glumica objašnjava da su ovi rituali važni u njenoj kući i da ih praktikuje svakodnevno:

- To kada svi zajedno sednemo za sto, to je deo odnosa koje očekujemo jedni od drugih i to je zaista značajno vreme kada smo imali neke neverovatne razgovore. Doručkujem i večeram svaki dan sa svojom decom i mislim da je to rutina da započnemo dan zajedno i da prođemo kroz ono što se desilo na kraju dana i zavšimo ga zajedno.

Glumicu su pitali i kada je pravo vreme da dete dobije mobilni telefon, a mnoge mame i tate se možda neće složiti sa njom jer većina mališana u Srbiji dobije telefon ranije od ovog doba.

- Moja ćerka je dobila svoj prvi telefon za 12. rođendan. Muž i ja smo bili protiv, ali njeni razlozi zašto želi mobilni telefon bili su tako iskreni i jasni. To je bila potpuna ranjiva iskrenost u pogledu njenih potreba i bila sam skroz zaljubljena u nju u tom trenutku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas