Oglas
· · Komentari: 0
stil

Amal oduševila u elegantnoj haljini, a bez ovog karmina ne ide nigde: Supruga Džordža Klunija kupila poglede na crvenom tepihu (FOTO)

Amal Kluni uvek je na strani fine mode

1662627373_profimedia-0720529134.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Amal Kluni čest je gost crvenih tepiha u pratnji supruga Džordža Klunija, a neretko dobije više pažnje od samih glumca na premijerama. Tako je i ovog puta lepa Amal pokupila poglede na premijeri filma svog supruga. 

Advokatica se pijavila na premijeri filma "Karta za raj" u Londonu, noseći usku haljinu do poda koja je na najlepši način istakla njenu figuru. Odabrala je haljinu sveltozelene boje, optočenu šljokicama. Ostatak njenog stajlinga pratile su srebrne nijanse, što je svemu dala dozu glamura. Amal se i za ovaj crveni tepih odlučila za njenu dobro poznatu frizuru, holivudske glamurozne lokne, a na usnama ima crveni karmin koji je "razbio" svetle boje.

Pročitajte još: Kejt Midlton ima novu frizuru: Princeza u omiljenoj kombinaciji odvela decu u školu (FOTO)

Foto: profimedia

Paru se ubrzo pridružila i glumica Džulija Roberts, Klunijeva dugogodišnja prijateljica, pa su zajedno pozirali fotografima.

Foto: profimedia

Podsetimo, Amal i Džordž u braku su od 2014. godine i imaju petogodišnje blizance, Elu i Aleksandra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas