Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović poput dive u Berlinu: Ovaku je nismo skoro videli - haljina sa prorezima i golim leđima (FOTO)

Ana Ivanović izgleda sjajno

1706600793_profimedia-0841718610.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nekadašnja teniserka, Ana Ivanović, sinoć je prisustvovala jednom događaju u Berlinu gde je svojom pojavom ostavila bez daha.

Ana je poznata po tome da van terena voli eleganciju, a još jednom je dokazala da za klasične i jednostavne komade odeće uvek ima mesta. Pojavila se u midi crnoj haljini koja prati liniju tela i ima proreze na leđima.

Kosu je pustila da pada u razbarušenim talasima, dok je na licu imala diskretnu šminku.

Foto: Profimedia

Haljinu je nosila uz takođe crne salonke, još jedan komad klasične mode koji je uvek pravi izbor.

Podsetimo, Ana Ivanović je početkom prošle godine na svet donela trećeg sina, ali kako privatni život čuva van očiju javnosti ime deteta još uvek nije poznato.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas