· · Komentari: 0
ODRASTANJA

Da li je prepoznajete? Za ovom SRPSKOM SNAJKOM žudi ceo svet, a ona je sada poslala nikada snažniju PORUKU (FOTO)

Pogledajte kako je najpoznatiji Viktorijin anđeo održao lekciju svim poznatim i uspešnim ličnostima

1618871672_Lima.png
Foto: InstagramScreenShot/adrianalima

Najlepša i najzgodnija srpska snajka ikada, manekenka Andrijana Lima  osvojila je ceo svet svojom prirodnom lepotom, šarmom i savšeno izvajanim telom. Ipak, njeno srce svojevremeno je osvojio upravo srpski proslavljeni košarkaš Marko Jarić, sa kojim ima dve ćerke. NJihov brak se raspao, ali zajednička ljubav i posvećenost ćerkama učinila je da ovaj par i dalje ostane blizak.

Pročitajte još: Danas je sahrana princa Filipa: Evo gde će se nalaziti Vilijam i Hari kada sve oči budu uprte u njih

Lima je nastavila da se bavi karijerom Viktorijinog anđela i osvaja modne piste širom sveta, kao da godine ne prolaze. I dok na svojim društvenim mrežama neretko kači fotografije sa snimanja, modnih pisti, časopisa, ova proslavljena manekenka se ne libi ni da pokaže svoj poptpuno prirodni izgled, bez suvišnih filtera i teške šminke.

Pročitajte još: Za lepše lice bez podočnjaka, izbegavajte ove 3 navike

Pročitajte još: ŠEGI BOB frizura osvaja, a evo kako da je nosite na razne načine (FOTO)

Sada je otišla korak dalje i jednom fotografijom poslala snažnu poruku, koja je naišla na odušveljenje celokupne svetske javnosti.

- Ne zavaravajte se izgledom! Ova devojčica sa plavim bikinijem (ja), nije zaboravila odakle je ..... bez obzira na sve što sam postigla profesionalno i kao model. Vrednosti za koje su moja snažna, ali nežna mama i baka i moja prelepa zemlja Brazil isticale kao vrline su me dovele do vrha moje karijere.
Ja sam i dalje ta ista devojka sa istom suštinom. Zahvalna sam. To se kaže. Uvek budite iskreni i nikeada ne zaboravljajte na svoje korene - objasnila je Lima ispod objavljene fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.