Oglas
· · Komentari: 0

Điđi Hadid se ovako šeta NJujorkom: Da li biste je prepoznatli? (FOTO)

Điđi Hadid privatno voli da se oblači što opuštenije

1669198215_f5ab0985f5cadede6df838a191979e60a7282bf6.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Điđi Hadid (27) trenutno spada u red najpopularnijih manekenki na svetu. O njenom izgledu često se govori, a pored toga u poslednje vreme postavlja se pitanje ko je muškarac koji je "ukrao" njeno srce. Tu se proteže ime glumca Leonarda di Kaprija sa kojim je manekenka nekoliko puta viđena.

Điđi je nedavno fotografisana kako se šeta Bruklinom u opuštenomn izdanju nakon što je pre toga fotografisana kako izlazi iz restorana, dok joj je društvo pravio poznati pomenuti neženja.

Pročitajte još: Šta se krije iza VERENIČKOG PRSTENA Kejt Midlton? Priča od koje zastaje dah (FOTO)

Manekenka je u crnom od glave do pete. Nosi farmerke, duks i široku kožnu jaknu. Kosu je skupila u opuštenu punđu, kakvu nosi većina žena u neobaveznim varijantama, a blistav ten je oslobodila šminke.

Foto: profimedia

Leo je nedavno fotografisan sa Điđi po prvi put otkako su se pojavile vesti o njihovoj navnodnoj romansi. Interesantno je to da, ukoliko se ispostavi da između njih postoji romansa, Điđi će biti prva žena starija od 25 godina i koja se već ostvarila kao majka, a koja izlazi sa glumcem. 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas