Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek na crvenom tepihu prvi put od kad su se venčali: Par uskladio nijanse(FOTO)

Novopečeni bračni par, Dženifer Lopez i Ben Aflek, prisustvovali su prvom zajedničkom crvenom tepihu od kad su se venčali u julu ove godine.

1665819875_profimedia-0730425543.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da je ljubav vredno čekati i da sreća ipak pronađe put dokazao je ovaj par koji je trebalo da se venča još pre nešto više od 20 godina, ipak, okolnosti su bile drugačije.

Sada je par, ne skidajući osmeh, pozirao fotografima na Ralph Lauren reviji za proleće 2023. Kako često usklađuju garderobu za važne događaje i sada su rešili da budu u istom tonu.

Pročitajte još: Ana Ivanović se odlučila na veoma HRABAR modni potez: NJen stajling je iznendio mnoge, a jedan KOMAD odeće je svima zapao za oko (FOTO)

Dženifer je ponela crnu dugačku haljinu koju prate pruge i izražen dekolte. Za još veću dozu elegancije, obula je crne salonke, a na glavi novi kaubojski šešir koji je često deo njenog izgleda.

Foto: profimedia

Ben je pored nje ponosno stajao u crnom odelu, a sve vreme jedno drugom upućivali su zaljubljene poglede.

Podsetimo, par je odlučio da se zavetuju na večnu ljubav u julu na trodnevnom venčanju na kome su okupili porodicu i najbliže prijatelje. Ben Aflek iz braka sa glumicom Dženifer Garner koji je završen 2018. godine ima troje dece, ćerke, Vajolet (16) i Serafinu (13), kao i sina Semjuela (10). Dženifer je pre Bena bila tri puta u braku, a sa pevačem Markom Entonijem ima četrnaestogodišnje blizance, ćerku Emu i sina Maksimilijana.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas