Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez kakvu ne viđamo često: Pevačica u opuštenom dnevnom izdanju (FOTO)

Dženifer Lopez ovih dana priprema decu za maskenbal

1666601413_0016cf8967b3850906099cb5beef525eec3f753e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez uglavnom možemo da vidimo u elegantnijim dnevnim izdanjima i njenim omiljenim cipelama sa visokim potepeticama, ali je ovog puta odlučila da promeni stajling i za promenu obuje patike.

Razlog za to je porodično okupljanje tokom koga je sa Benom tražila kostime za decu kako bi bili spremni za predstojeću Noć veštica, piše Daily Mail.

Pročitajte još: Tejlor Svift u jesenjoj eleganciji: Pevačica u kombinaciji koja odgovara svakoj ženi (FOTO)

Pevačica je zamenila svoje uobičajene visoke potpetice za par patika koje je ponela uz još uvek aktuelne pantalone širokih nogavica. Preko nosi jednostavni, beli džemper, a kosu je vezala u klasični niski rep. Kombinacija kao idealna za završavanje dnevnih obaveza po gradu.

Foto: profimedia

Sve vreme ju je u potrazi za kostimima pratioo suprug, glumac Ben Aflek. Par se ne odvaja od svoje dece iz drugih brakova, pa ih često vidimo kako svi zajedno uživaju u porodičnim aktivnostima.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas