Oglas
· · Komentari: 0
KOSA

Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku promenu?

Dženife Lopez je promenila izgled i time sve svoje fanove oduševila.

1612987529_Depositphotos_196623612_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Popularna diva Dženifer Lopez (51) odlučila se na drastičnu promenu svog izgleda. Popularnu glumicu i pevačicu svi znamo sa dugom bujnom kosu koju nosi već dugi niz godina.

Pročitajte još: Luj Viton ne prestaje da iznenađuje: Ovaj put predstavio džemper koji košta čak 7.000 evra! (FOTO)

Naime, ona je ovu tradiciju htela da prekine, te je za potrebe slikanja jednog magazina ponela kratku frizuru.

I dalje nije sigurno da li se Dženifer stvarno odlučila na ovakav korak ili je ipak ovo perika, ali svakako možemo da uočimo da joj "piksi" frizura savršeno leži. 

Pročitajte još: BRUKA: "Luj Viton" promašio boje na džemperu, a prodaje ga za 1.000 evra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ove kratke, "piksi" frizure, ponele su mnoge poznate ličnosti, a među njima su i: Ema Votson, Viktorija Bekam, Hali Beri, Rijana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas