Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Nekad i SAD! Evo kako su najpoznatije SRPSKE PEVAČICE promenile izgled u poslednjih 10 godina (FOTO)

Nekim pevačicama godine ništa ne mogu, dok su druge uložile mnogo u svoj fizički izgled...

1625912785_ana-nikolic_19072016_003.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Najpoznatije srpske pevačice, koje su već godinama na samom vrhu srpskog estradnog neba, mnogo ulažu u svoj fizički izgled i trude se da godine ne utiču značajno na njih i da nisu vidljive na njihovim licima i telima. Ipak, kod nekih je promena očigledna, posebno ako je reč o transformaciji frizure, kilaže ili pak potpunog imidža, dok su druge dosledne sebi od početka do kraja.

Nataša Bekvalac

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac karijeru je započela pre tačno 20 godina, ali od tada do danas nije značajnije menjala svoj imidž. Plava kosa, zanosne obline i savršeni scenski stajlinzi postali su nešto po čemu je Nataša Bekvalac ostala prepoznatljiva.

Pevačica Nataša Bekvalac na jednom od poslednjih nastupa u ovoj godini.


Foto: Ataimages

Evo kako je popularna pop pevačica Nataša Bekvalac izgledala davne 2015. godine na jedom od nastupa u jednom beogradskom klubu. Sudeći prema fotografijama, Bekvalčeva se nije mnogo promenila, a bore su uspešno popunjene estetskim intervencijama.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)


Foto: Ataimages

Seka Aleksić

Popularna folk pevačica Seka Aleksić tokom svoje višegodišnje karijere imala je mnogobrojne promene imidža, bilo da je reč o modnom stilu koji je bio prepoznatljiv za nju na početku karijere, do drastičnih promena frizura. Ipak, od 2007. godine kada je stekla ogroman uspeh ona važi za jednu od najtraženiji pevačica na srpskoj estradi.

Evo kako pevačica Seka Aleksić izgleda danas, na jednom od poslednjih nastupa na beogradskom splavu posle popuštanja mera zbog korona virusa.


Foto: Ataimages

Sudeći prema fotografijama iz 2010. godine, Seka Aleksić značajno je promenila svoj imidž na bolje, a njene promene uvek su bile pozitivan skok u odnosu na prethodni izgled.


Foto: Ataimages

Ana Nikolić

Popularna pevačica Ana Nikolić imala je najveću tranformaciju na srpskoj estradi, od najzgodnije pop pevačice koja je početkom ovog veka napravila neverovatan uspeh, do pevačice koja se povukla sa estrade i "nabacila" veliki broj kilograma. Neverovatno, ali Ana Nikolić je i sama svedočila da je imala više od 100 kilograma.

Pročitajte još: Sve PRŠTI od STRASTI: Zbog INTIMNOG SNIMKA Dušice Jakovljević sa dečkom i pratiocima je bilo "NEPRIJATNO" (VIDEO)

Evo kako danas izgleda pevačica Ana Nikolić nakon jednogodišnjeg režima ishrane i posvećenosti svakodnevnim treninzima.


Foto: Ataimages

Upravoo 2016. godine Ana Nikolić mučila je muku sa viškom kilograma, kada je ostala u drugom stanju i nakon toga perioda, dugo godina je kuburila sa veliki viškom koji je izmenio njen izgled.

Pročitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! "Bili smo zajedno oko dve i po godine"


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas