· · Komentari: 0
MODA

Svi pričaju o STAJLINGU Anastasije Ražnatović i Lejdi Gage: Pevačice nosile skoro IDENTIČNE HALJINE (FOTO/VIDEO)

Crna haljina sa crvenim tufnama pokrenula je lavinu komentara.

1627754051_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ Anastasija Raznatovic/MGM

Nakon što je objavljen trejler za film "Gučijevi", u kojem jednu od glavnih uloga igra slavna pevačica Lejdi Gaga, na društvenim mrežama se pokrenula polemika oko jedne crne haljine sa crvenim tufnama.

Naime, haljinu koju nosi Lejdi Gaga u jednom kadru mnogima je zaličila na onu iz spota pevačice Anastasije Ražnatović, koji je snimila za pesmu "Gotovo".

Pročitajte još: Razočarao je žene širom sveta priznanjem da je GEJ, a sada je zvezdi serije "Bekstvo iz zatvora" USTANOVLJEN AUTIZAM

Pored gotovo identičnih haljina, pevačice su nosile i upečatljive zlatne ogrlice,  što je doprinelo jako sličnom stajlingu.

Anastasija je objavila pesmu u maju, dok je trejler za film o poznatom italijanskom brendu "Guči" izašao tek juče, a sniman je od februara do aprila ove godine.

Haljine se jedino razlikuju u "puf" rukavima i dekolteu, koji je kod Anastasije srcolik, dok je kod Lejdi Gage ravan.

Foto: Printskrin/Jutjub/Anastasija Raznatovic

Film o Gučijevima

Film Ridlija Skota "Gučijevi" inspirisan je šokantnom i istinitom pričom o porodičnom carstvu slavnog italijnskog modnog brenda “Guči”.

U jednoj od scena, Lejdi Gaga koja glumi Patriciju Ređijani, izgovara reči “U ime Oca, i Sina i kuće Gučijevih”, nosi pomenutu crnu haljinu sa crvenim tufnama.

Pored Lejdi Gage, u filmu glume i Adam Drajver, Al Paćino, Džeremi Ajron, Džared Leto i Salma Hajek.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.