· · Komentari: 0
crveni tepih

Visoka moda ili loš stil? LEJDI GAGA na premijeri svog filma napravila pometnju (FOTO)

Lejdi Gaga sinoć je imala važno veče.

1636531709_profimedia-0642455823.jpg
Foto: Profimedia

Povodm premijere filma "Kuća Guči" upriličen je crveni tepih u Londonu koji je okupio brojne poznate zvanice.

Gaga se pojavila u ljubičastoj Guči haljini iz najnovije kolekcije lansirane prošle nedelje čime je prva osoba koja je ponela novi model.

Foto: Profimedia

Fotografima je priredila pravi šou, cele večeri se fotografisala sa prijateljima i time veče filma pretvorila u svoje. Kraljevsko ljubičasta haljina ima prozirni ogrtač i plisiranu suknju sa visokim prorezom do kukova. Obukla je mrežaste hulahopke i visoke štikle sa platformom u dobro poznatom Gaga stilu. Haljina je poprilično providna, a proreze je dodatno nagalašavala što i nije donelo pozitivne kritike modnih stručnjaka.

Pročitajte još: Dakota Džonson u boji sezone tokom vikenda: Jedan izgled za dan, a jedan za veče

Međutim, kada se radi o glumi, Lejdi Gaga je pokupila sve pozitivne kritike. Film "Kuća Guči" prati istinitu priču o Patrizi Ređani (Lejdi Gaga), njenom mužu Mauriciju Gučiju (Adam Drajver), Gučijevom ubistvu i raspadu porodične dinastije.

Foto: Profimedia

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.