Oglas
· · Komentari: 0
stil

Dakota Džonson u boji sezone tokom vikenda: Jedan izgled za dan, a jedan za veče

Dakota Džonson birala je bež.

1636448390_profimedia-0641944875.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dakotu Džonson znamo kao zvezdu sage "50 nijansi", gde je tumačila ulogu Ane.

NJena pojavljivanja na crvenom tepihu, a i na ulicama uvek su vredna pažnje. Dakota je okrenuta klasičnom stilu, ne prati slepo trendove već je jedinstvena.

Glumica je tokom vikenda predstavila dva izuzetna izgleda. Prvo je prisustvovala događaju u Los Anđelesu noseći veoma elegantan top u kombianciji sa satenskim pantalonama širokih nogavica.

Pročitajte još: Holivud na APARATIMA! Tamara Dragičević dubokim šlicem na crvenom tepihu pokorila Ameriku (FOTO)

Foto: Profimedia

Sledećeg dana krenula je na promociju novog filma u elegantnom odelu. Dakota je odabrala bež, boja je veoma popularna ove sezone, pa sa njom sigurno nećete da pogrešite ni vi ukoliko je budete birali.

Foto: Profimedia

Da ceo izgled bude još poslovniji, ali ne manje zanimljiv, glumica je obula par bordo mokasina.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas