Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧЕВА ДИЈЕТА: Може вам помоћи да изгубите и до три килограма дневно

Почиње кад и млад месец, а следећи је 18. јуна

1686409917_meseceva-dijeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова дијета састоји се од поста, који је најбоље спроводити са водом, али су дозвољени и природни сокови од воћа и поврћа, без додатог шећера.

Када се ради о губљењу килограма, сви који су се икада упустили у ову "авантуру", знају да није нимало лака, ни једноставна. 

Међутим, постоји одређени период у месецу, када је пожељно да започнете са дијетом, јер ће резултати бити одмах видљиви. 

Ради се о поштовању месечевих мена, тачније започињање детоксикације на млад месец.

Када започнете детоксикацију на млад месец, можете да изгубите чак до три килограмма дневно.

Ова дијета састоји се од поста у трајању од 24 сата у периоду када је млад месец, а наредни је 18. јуна, у 06:37 ујутру.

Током 24 часа је дозвољено само конзумирање течности и то најбоље обичне воде или благог биљног чаја (наравно без шећера). Уколико вам је тешко да пијете само воду и чај – можете додати и свеж сок од воћа или/и поврћа – наравно без шећера и адитива. Алкохол и млеко су стриктно забрањени, као и сва чврста храна. Количина течности коју треба унети варира од особе до особе и креће се између 3 и 4 литре.

Препоручује се и физичка активност, па ће тако лагане вежбе и шетње помоћи при губљењу килограма и бржој детоксификацији.

Након што изгубите ових неколико килограма, важно је да наставите да се храните лакшом храном, како би дијета била успешна и на дуже стазе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas